”Brockenbahn – Järnvägsrälsens Legend”

Kvarts-herrarmbandsur till 60-årsjubileet för Brocken-lokomotiven

• Varje klocka är individuellt numrerad
• Relief av ett Brocken-lok på urtavlan

• Av ädelstål

• Högklassigt kvartsur med stoppursfunktion

• Begränsad till 99 framställningsdagarØ Boett: 4 cm Läderarmband för handledsomfång: 17-22 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
522-FAN09.01

Ånglokomotiven på Harz smalspåriga järnvägar utgör ryggraden för den tyska järnvägen Brockenbahn. Loken är kraftfulla och distinkta, precis som berget de klättrar uppför! För att uppmärksamma Brocken-lokomotivens 60-årsjubileum, presenterar The Bradford Exchange en förnämlig herr-kronograf som åskådliggör andan från ånglokomotivens tidsålder. De små urtavlorna är utformade som mätare och rattar, i samma stil som i förarhytten på ett ånglok. Bakom döljer sig en stoppursfunktion och
24-timmarsvisning. Längs kanten på den stora urtavlan finns namnen på stationerna som Brockenbahn passerar. Den varma guldliknande glansen från ädelstål-höljet, kvartsurverket och armbandet av äkta läder gör detta armbandsur till en värdefull och pålitlig följeslagare.

Denna klocka utges exklusivt av The Bradford Exchange i en begränsad upplaga. Varje exemplar har sitt utgivningsnummer ingraverat på baksidan. Med det identiskt numrerade äkthetsintyget är varje ur ett kostbart samlarobjekt. Gör din beställning helst redan idag! För att vara på den säkra sidan.