BOSS 429 till en legends 50-årsdag

Officiellt licensierat av Ford Motor Company

  • Tillverkat av förstklassigt ädelstål med joniserad guldbeläggning

  • Den ikoniska Mustang-ponnyn vid platsen för klockan 12

  • Stoppurs-funktion med tre infällda små urtavlor för sekunder, minuter och timmar

  • Exakt och hållbart kvartsurverk

  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Ø boett: 4,1 cm
Armband: justerbart – upp till max 22 cm

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Vår 120-DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
503-FA142.01

Den första Ford Mustangen rullade av monteringslinjen för mer än femtio år sedan. För att ha något att sätta emot Chevrolet, och i synnerhet Chrysler, i den prestigefyllda NASCAR-racingserien, utvecklade Ford Mustang BOSS 429 bara fyra år senare. Endast 859 av dessa rullande raketer byggdes. Med anledning av 50-årsdagen för tillverkningen av Mustang BOSS 429, presenterar The Bradford Exchange nu detta samlararmbandsur i strikt begränsad upplaga för dig.

Med många funktioner
Klockans robusta boett av ädelstål är försedd med en kostbar beläggning av joniserat guld, vilket ger klockan oslagbart skimmer och glans. Urtavlan, som är färgad i det berömda ”Candy Apple Red”, utgör den perfekta visuella bakgrunden för en ikonisk logotyp – Mustang-ponnyn, som stolt uppenbarar sig vid platsen för klockan tolv. I anknytning till den integrerade stoppurs-funktionen mäter de tre kronografiska, infällda små urtavlorna (subdials) minuter, timmar och sekunder. Klockans sida är förnämligt graverad med parollen: ”It´s great to be the boss” (”Det är härligt att vara chefen”). Utgivningsåret, dedikationen för 50-årsjubileet och BOSS 429-logotypen har förenats på baksidan av boetten. Upplagan är begränsad till endast 1 969 exemplar för hela världen!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna klocka utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Varje ur har sitt graverade, individuella utgivningsnummer på baksidan och är därför ett kostbart, unikt föremål. Beställ ditt samlarexemplar BOSS 429 helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar