Dina Ögon Strålar, Romy

Verklighetstroget dock-underverk av Sherry Miller

  • Tillverkad av mjuk RealTouch®-vinyl
  • Målad för hand
  • Specialgjord klädsel med satin och spetsar
47 cm
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 12-månaders återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02589-001

Lilla Romy kan kanske ännu inte prata, men med sina uttrycksfulla ögon behöver hon inte heller göra det. Nyfiken, ligger hon där och ser mycket uppmärksamt på vad som händer omkring henne. Titta sedan in i hennes djupblå, stora ögon för att få veta vad Romy känner, samtidigt som du själv blir förälskad i denna högst förtjusande varelse! Den ansedda dock-konstnärinnan Sherry Miller har skapat ett sant mästerverk med söta ”Romy”, vars charm du knappast kan undgå att märka. Handgjord av mjuk RealTouch®-
vinyl och tack vare den kärleksfulla målningen, också gjord för hand, har alla förfinade detaljer i Sherry Millers originaldesign återgetts underbart vackert. Det lena håret är fastsatt för hand och den lilla kroppen väger lika mycket som en riktig baby. ”Romy” har en ljuvligt blå klädsel som är dekorerad med satin och spetsar. På fötterna finns två matchande babyskor, prydda med satinrosetter och vita blomsterprydnader.

Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Se fram emot en förstklassig babydocka, som kommer att förtrolla dig med sina stora, blå ögon. Beställ ”Dina Ögon Strålar, Romy”, helst redan idag!