Bästa Väninnor

Miniatyrdock-samling av Eva Danker

 • Designade av dock-konstnärinnan Eva Danker
 • Av porslinsliknande konstharts
 • Påkostad klädsel i flera delar, med speciella accessoarer
 • Detaljrikt målade för hand och handgjorda

Pris: per leverans

Varje utgåva i kollektionen levereras i intervaller om 30 dagar och faktureras, så länge du önskar det. Samlandet kan sägas upp inom garantitiden närsomhelst utan att skäl.

Utgåva nr. 3 "Anna" levereras utan skor. 

23 cm
998,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti!
Produktnummer:
722-NWL01

Varje söndag träffas de tre bästa väninnorna Lotte, Anna och Isabell på kafferep, med lite skvaller, hos Lottes föräldrar. Men oj då, vad har hänt? Anna och Isabell är helt i upplösningstillstånd. Deras älsklings-teddybjörnar har gråtit hela natten. Lotte har snabbt hämtat mammas första hjälpen väska som nu är till hands. Tack gode Gud, de har ingen feber. Förmodligen har de två nallarna återigen i hemlighet festat på alltför mycket godis och nu har de ont i magen. Men hos Lotte är de i goda händer!

Kärleksfullt detaljerad miniatyrdocka-konst

Som första utgåva av samlingen i flera delar anländer först kavata ”Lotte” hos dig. Med sin vänliga och hjälpsamma utstrålning, kommer hon omedelbart att trollbinda dig. Kärleksfullt handgjord av högklassigt konstharts och målad för hand, glänser ”Lotte” dessutom med påkostat framställda kläder. De rosa sandalerna, de krämfärgade, små stickade strumporna, den vita spetsklänningen och den rosa lilla västen, allt visar på kärleken till detaljer. Som specialtillbehör, har den lilla läkaren en första hjälpen väska och en termometer.

Exklusiv premiär på The Ashton-Drake Galleries

Miniatyrdocka-samlingen ”Bästa Väninnor”, av konstnärinnan Eva Danker, utges som en exklusiv premiär på The Ashton-Drake Galleries. Varje docka åtföljs av ett äkthetsintyg. Förvissa dig redan idag om att bli ägare till denna förtrollande samling: Beställ ”Lotte”, den modiga läkaren, och se fram emot hennes bästa vänner!

Du kanske också gillar
 1. Stilla Natt
  Stilla Natt
  1 998,00 kr Varje utgåva
 2. Tomten Av Den Vita Julen
  Tomten Av Den Vita Julen
  1 998,00 kr Varje utgåva
 3. Jag Döper Dig Till Melissa
  Jag Döper Dig Till Melissa
  1 698,00 kr Varje utgåva