Ben - mitt lilla yrväder

Naturtrogen cowboydocka av konstnärinnan Sherry Rawn

• Endast 5.000 exemplar över hela världen
• Handtillverkad av mjuk RealTouch®-vinyl och kärleksfullt målad för hand
• Med sadelfilt och en sadelformad kudde av konstläder
• Måttsydd cowboy-kostym med stor cowboy-hatt och stövlar

Originalstorlek 45,7 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02421-001

Lille Ben är ett riktigt litet yrväder och njuter av livet. Han har tagit på sig en stor cowboyhatt, sina stövlar och spännet på bältet är polerat. Även om ponnyn under honom endast existerar i hans fantasi, är han i detta ögonblick en äkta cowboy. Glatt leende driver han fram en boskapshjord genom den vilda västern. Den renommerade konstnärinnan Sherry Rawn har med ”Ben – mitt lilla yrväder” skapat en ljuvlig cowboy-dockpojke. Exklusivt för The Ashton-Drake Galleries.

”Ben” är nästan 46 cm lång. Huvud och armar har tillverkats för hand i RealTouch ®-vinyl. Den omsorgsfulla handmålningen fångar varje nyans av hans charmanta och stormande personlighet. Den lille cowboyen ”Ben” har på sig många specialtillverkade accessoarer. Jämte den rutiga skjortan och jeans med ett glänsande spänne, har han också på sig stövlar av vinyl och en stor cowboyhatt. En sadelfilt med fleece-fåll och en sadelformad kudde och tjänar honom som underlag för sina vilda utflykter.

Konstdockan ”Ben – mitt lilla yrväder” utkommer exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries i en upplaga på endast 5 000 dockor över hela världen. Tveka därför inte och beställ lilla ”Ben” helst redan idag!