Bedårande Lilla Kalle

av konstnärinnan Cheryl Hill

  • Handgjord av TrueTouch™-silikon
  • Naturtroget målad för hand
  • Lent hand-fastsatt hår
  • Mjuk tygkropp för ännu större realism

Originalstorlek: 40,6 cm lång

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
03-03008-001

Ögon fulla av kärlek och förtjusande kläder
Den charmerande lilla krabaten ser på dig med sina stora blå ögon och väntar på att du ska ta upp honom i dina armar och ge honom en hjärtlig kram. Och när han väl vilar i din famn, kommer du aldrig att vilja ställa ifrån dig ”Lilla Kalle”! Med ”Lilla Kalle” presenterar The Ashton-Drake Galleries den senaste skapelsen av den välrenommerade och prisbelönta dock-konstnärinnan Cheryl Hill. Varje förfinad detalj på denna bedårande baby återges imponerande. 

Oerhört naturlig och verklighetstrogen
”Lilla Kalle” är gjord för hand, av det unika True-Touch™-silikonet. Detta gör att hans hud känns nästan som en riktig babys. Hans lilla tygkropp har en verklighetstrogen vikt och är så naturlig och flexibel, att du vill vagga ”Lilla Kalle” i dina armar för alltid. Den utsökta handfärgningen, håret som är individuellt fastsatt för hand och de handapplicerade ögonfransarna – var och en av de noggrant utformade detaljerna ger ”Lilla Kalle” en högst naturtrogen framtoning.

Söta kläder
Sparkdräkten med sina små, färgglada båtar samt den matchande baskermössan kompletterar hans utseende.

Exklusivt hos The Ashton-Drake Galleries
Denna söta dock-klenod utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange, och finns inte i butiker. Ett äkthetsintyg är din garanti för kvalitet och autenticitet. Låt dig förtrollas av charmen hos denna lilla baby och beställ ”Lilla Kalle” helst redan idag, för säkerhets skull!

Denna docka är ingen leksak, utan en högkvalitativ konstdocka för vuxna samlare. Varje docka är unik och kan variera något från bilden.

Du kanske också gillar
  1. Lea
    Lea
    1 998,00 kr