Asfalten Kallar - väggur

Unikt väggur – designat i stil med ett V8-motorblock

  • VARJE TIMME... 
  • hörs ett kraftfullt motorvrål 
  • öppnar ventilkåporna luft-tillförseln  -
  • glöder motorblocket rött
  • Svängande ”kolvstång” som pendel
  • Officiellt licensierat

Storlek: 44 cm (inkl. pendel) Djup: 18 cm

Drivs med 1 ”AA” och 3 ”AAA” batterier (ingår ej) Ljudeffekterna kan stängas av

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
422-FOR08.01

Ett djupt och omisskännligt vrål åtföljer starten av motorn. Varje Ford Mustang-fan känner till den sköna, pirrande känslan under huden som inställer sig vid ljudet av en äkta V8-motor och fascinationen som härrör från denna otyglade legend. Bradford Exchange för nu denna jordnära kraft direkt in i ditt hem, med en unik väggklocka designad som ett Ford Mustang V8-motorblock! Allt i detta väggur utstrålar: ”Jag har en äkta Ford Mustang-passion som brinner inom mig”

Vägguret är mästerligt handmålat och utrustat med många autentiska motordetaljer, såsom vevaxel, kilrem och cylinderhuvud. Kromfärgade accenter och en djup svärta kännetecknar det stilrena färgschemat. Sockeln presenterar tre oförglömliga Ford Mustang-legender – 1969 Mach I, 1969 Boss 302 och 1967 GT. Den svängande klockpendeln är utformad som en kolvstång. Och om det inte räcker för dig, vänta bara och se vad som händer så fort den 59:e minuten har passerat... Varje hel timme inleds en hisnande show, med ljus, ljud och rörelse Varje hel timme öppnas ventilen för luftintaget på motorn och motorblocket börjar glöda rött – sinnebilden för en motor som körs på högvarv! Och för att inte lämna några återstående tvivel om att det verkligen är en Ford Mustang, hörs det kraftfulla dundret från en V8-motor!

Vägguret utges av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Upplev fascinationen hos äkta Ford Mustang-kraft. Beställ ditt ”Vägens Kung”-väggur redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar