Asfalten Kallar - Upplyst radiokontrollerad klocka

Upplyst radiokontrollerad klock

  • Radiokontrollerad tidvisning, via caesium-uret CS2 hos det Nationella metrologiska institutet PTB i Braunschweig, Tyskland 
  • Stämningsfullt motorcykel-motiv av Marc Lacourciere och Larry Martin på urtavlan 
  • Integrerad LED-belysning med sensor
  • Väderbeständigt klockhölje 
  • Inklusive äkthetsintyg

Mått: Ø 36 cm, djup 7 cm Avbildning förminskad

Drivs med 1 ”AA”- och 4 ”D”-batterier (medföljer ej i leveransen)

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-FOR08.01

Exakt tidvisning och fascinerande dekorativt tillbehör

Graciöst sprider örnen sina mäktiga vingar och svävar upp i luften. Knappast någon bild symboliserar känslan av frihet bättre än en amerikansk vithövdad havsörn som svävar upp mot himlen. Och det är just denna känsla som varje riktig motorcyklist upplever. För att dundra fram längs gatan, på sin stålhäst, är hans sätt att leva ut denna frihet. Se fram emot en unik radiokontrollerad klocka för alla motorcykel-entusiaster!

Imponerande motiv – minutiöst hantverk

Klockan synkroniseras, via radiovågor, med den officiella källan till tysk standardtid – caesium-klockan CS2 vid det Nationella metrologiska institutet PTB i Braunschweig, Tyskland – så att tiden är helt självjusterande och därför aldrig behöver korrigeras. Det fascinerande kollaget av örnar och patriotisk biker-konst är sakkunnigt applicerat för hand på urtavlan. Motivet kommer från de ansedda konstnärerna Marc Lacourciere och Larry Martin. Tack vare det robusta svarta metallhöljet kan klockan monteras både inomhus och utomhus, på balkongen eller terrassen. En inbyggd sensor aktiverar de inbyggda LED-lamporna i skymningen, och lyser i mörkret automatiskt upp de romerska siffrorna på den inglasade klockdisplayen.

Väggklockan utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje ur. Tveka inte, utan beställ ditt exemplar av ”Asfalten Kallar” helst redan idag!

Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to Bradford Exchange. www.FordMotorCompany.com