Äntligen Är Du Här, Lilla Lara

Naturtrogen konstdocka med vackra kläder

  • Skapad av dock-konstnärinnan Linda Murray
  • Tillverkadd RealTouch® vinyl och målad för hand
  • Samma vikt som en äkta bebis
  • Klädd i en vacker klänning och med fina accessoarer
  • Blå ögon
  • Håret är applicerat för hand

Längd: 50 cm

1 599,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 533,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01811-001

Njut av detta speciella ögonblick… om och om igen!
Det finns nog inget som går upp mot att få hålla en liten baby i famnen. Och det fyller oss med stor glädje att röra vid den mjuka huden och känna tyngden av den lilla kroppen i sin famn. Det fina babyhåret som känns så underbart lent, när det lilla huvudet vilar på dina axlar… Skulle det inte vara underbart att gång på gång kunna njuta av denna ljuvliga stund?

Upplev nu detta lilla mirakel med ”Äntligen Är Du Här, Lilla Lara”, den senaste dockskapelsen av konstnärinnan Linda Murray. Lilla Lara är fullständigt verklighetstroget utformad.

Precis som i levande livet!
Dockkonstnärinnan Linda Murray har skulpterat Lara med stor hängivenhet och kärlek. Detta återspeglas framför allt i det söta, troskyldiga ansiktet och den naturliga kroppshållningen. Framställd av naturtrogen RealTouch®-vinyl, och därtill kärleksfullt målad för hand, är denna docka ett sant mästerverk och otroligt realistisk. Endast på detta vis uppnår man ett resultat som innefattar varenda liten detalj från Linda Murrays originalskapelse. Med en längd på 50 cm och en realistisk vikt passar dockbabyn perfekt i dina armar. Sammetslent hår, nätta ögonfransar, häpet nyfikna ögon och en rosig hy fulländar det verklighetstrogna intrycket.

Söt babyklänning för en liten flicka
Din söta lilla älskling är klädd i en charmerande, vit liten klänning som är prydd med bedårande spetsar och sidenband. En rosafärgad liten jacka, en högst förtjusande hår-rosett och söta sockor gör denna lilla ängels klädsel fullkomlig.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries – exklusivt för dig
Samlardockan ”Äntligen Är Du Här, Lilla Lara” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries! Äkthetsintyget, som följer med dockan hem till dig, styrker autenticiteten hos ditt exemplar. Gläd dig åt lilla Lara och hälsa henne välkommen hem till dig: Beställ ”Äntligen Är Du Här, Lilla Lara”, gör det för säkerhets skull redan idag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar