Annika – Skönhet i Rosa

Den exklusiva konstdockan av Marissa May

• Av mjukt RealTouch®-vinyl
• Med verklighetstrogen vikt
• Bedårande stickad ensemble och matchande hår-rosett
• Realistisk är också längden på 45,7 cm

 

Originalstorlek 45,7 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02579-001

Vilken glädje att varsamt vagga lilla ”Annika” i famnen och samtidigt se in i hennes klarblå ögon. Smek lillan över hennes lena, blonda hår eller på den bedårande lilla uppnäsan och du kommer att inse: ”Annika” vinner en plats i ditt hjärta, och det i flygande fläng. Från den lustiga rosetten i håret, som så fördelaktigt gör rättvisa åt hennes älskliga ansikte, vidare till den högst förtjusande stickade ensemblen… Alla delar hos denna uttrycksfulla dockskapelse är perfekt samstämda och ingenting har lämnats åt slumpen av konstnärinnan.

Konstnärinnan Marissa May är känd för sin perfektion och sina ytterst naturtrogna ansiktsuttryck. ”Annika” kan betraktas som hennes kompromisslösa mästerverk. Hon lägger stor vikt vid kompromisslöst realistiska detaljer, vilket man också märker på denna lilla dockbaby. Från de handmålade finger- och tånaglarna, till det för hand applicerade håret, visar ”Annika” oss den högre skolan inom dock-konsten. Och när du ser den lilla i ögonen, kommer du att tro att hon besvarar din blick. Och leker där inte ett litet leende på hennes läppar? Smek ”Annika” på armarna, benen och över ansiktet. Du kommer att känna den imponerande naturligheten. Detta tack vare den naturtrogna RealTouch®-vinylen, som nästintill fulländat efterliknar en babys hud. Du kommer att häpna, eftersom Marissa Mays dock-skapelser nuförtiden knappast går att särskilja från en riktig baby och dessutom kan dockan ställas i olika poser.

Den ljuvliga, stickade ensemblen, med många pärl- och blomsterapplikationer, avrundar konstdockans näpna utstrålning. Ett gulligt pannband bildar en krans runt hennes blonda lilla hår och de för hand målade små fötterna är instoppade i söta, spetsprydda små sockor. Är inte detta en liten gullunge att bli överförtjust i?

Samlardockan ”Annika – Skönhet i Rosa” har, av konstnärinnan Marissa May, skapats exklusivt för The Ashton-Drake Galleries och den kan inte erhållas i handeln. Ett äkthetsintyg styrker ditt exemplars autenticitet som en original-utgåva. Förvissa dig om att bli ägare till denna  drömlika dock-skatt och beställ ”Annika – Skönhet i Rosa”, gör det för säkerhets skull redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar