Alyssa

Gullig, gosig och fylld av troskyldig förtrollning - en exklusiv konstdocka av Marissa May.

  • Kropp av ett böjligt material som möjliggör många naturliga poser
  • Sammetslen, mjuk hud av RealTouch®-vinyl
  • Med en enhetlig uppsättning med stickade sparkbyxor, en matchande liten mössa samt babyskor
  • Skapad av den prisbelönta kostnärinnan Marissa May
  • Ett äkthetsintyg styrker autenticiteten
  • Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

Storlek: ca. 45,7 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01965-002

Det finns knappast någon finare anblick än en söt nyfödd i mysiga kläder. Kanske är de till och med kärleksfullt stickade av mormor? Detta förmedlar trygghet och värme, säkerhet och kärlek. Allt detta är sådant som vi av hela vårt hjärta tillönskar en liten människa på livets väg. Dockkonstnärinnan Marissa May är berömd för sådana underbara känslor, och många dockälskare över hela världen vet att uppskatta hennes talang, något som den internationella efterfrågan på skapelser av Marissa May bevisar på ett imponerande sätt. Inte undra på; konstnärinnan är känd för sin perfektion och sina synnerligen verklighetstrogna ansiktsuttryck. 

Titta så djupt du kan in i ”Alyssas” uttrycksfulla ögon, och upplev vad fulländad dock-konst, kännetecknad av perfektion, innebär. Allt är rätt och slätt perfekt! Mimiken i det högst förtjusande ansiktet, vidare till hennes naturliga kroppshållning. Upplev också den fantastiska naturligheten hos hennes hud. Detta tack vare den verklighetstrogna RealTouch®-vinylen, som så gott som fullkomligt efterliknar ett spädbarns hud. Det lena håret och den stickade dräkten med den matchande mössan avrundar konstfärdigt den kärleksfullt charmiga framtoningen. Dessutom kan ”Alyssa” ställas i nästintill alla naturliga poser. Allt detta sammantaget gör denna samlardocka till en dockskatt som du inte bör gå miste om! 

Samlardockan ”Alyssa” har skapats exklusivt av konstnärinnan Marissa May, för The Ashton-Drake Galleries, och den är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg styrker ditt exemplars autenticitet som en originalutgåva. Förvissa dig om att bli ägare till denna drömlika dockskatt och beställ, för säkerhets skull, ”Alyssa” redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.