Alien Zippo-tändare-kollektion

Original Zippo®-tändare-samling med åtta spännande Alien-filmmotiv

 • Exceptionell hyllning till en sci-fi-klassiker och en unik Alien Zippo-tändare-kollektion
 • Officiellt licensierad och med livslång Zippo®-garanti
 • Varje Zippo-tändare är dekorerad med ett spännande filmmotiv
 • Samlar-vitrin i Alien-stil och med upplyst Xenomorph-figur värd COST till ordinarie utgivningspris PRICE
 • Strängt begränsad till endast 8 000 samlingar över hela världen

Pris: per leverans
På bilden syns den första utgåvan och följande utgåvor i samlingen.Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 30 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Tändarna levereras ofyllda, tändarbensin ingår inte i leveransen. Vitrin: Tillverkad i Kina


Tändarnas mått 3,8 x 5,6 x 1,3 cm (B x H x D). Vitrinens originalstorlek 20,3 x 29,2 cm (B x H
699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 69,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 349,50 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-ZIP05

I science fiction-klassikern ”Alien”, från 1979, hotas säkerheten för rymdskeppet Nostromo av en okänd utomjordisk ras – och utgången är dödlig! Upplev igen denna intergalaktiska mardröm här på jorden: Med Alien Zippo-tändare-samlingen, exklusivt presenterad av The Bradford Exchange!p>

Denna officiellt licensierade Zippo-kollektion inleds med utgåva 1 ”Alien”. Varje utgåva i denna samling i 8 delar skickas och faktureras med 30-dagars intervall. Ganska snart får du utgåva 2 ”Astronauter” och med utgåva 3 får du en specialgjord och i Alien-stil utformad samlar-vitrin värd COST till samma förmånliga pris som en Zippo-tändare.

De fullt fungerande Zippo-tändarna tillverkas i USA och görs för att hålla en livstid. Varje Zippo-tändare i din exklusiva kollektion är dekorerad med ett av flera imponerande filmmotiv>

Original Zippo-bottenstämpeln styrker att varje tändare i din kollektion är en äkta Zippo stormtändare. Den specialgjorda samlarvitrinen visar perfekt upp din samling med Alien-tändare, eftersom det för varje tändare finns en avsedd öppning. Fantastisk höjdpunkt är dock säkerligen den mästerliga och in i minsta detalj modellerade Alien-Xenomorphen på toppen av vitrinsockeln. Figuren är dramatiskt upplyst underifrån! Vi förväntar oss stor efterfrågan på denna exceptionella Zippo-kollektion. Upplagan är strikt begränsad till endast 8 000 samlingar över hela världen. Tveka inte utan beställ redan idag, för säkerhets skull!


 

Du kanske också gillar
 1. Louisa
  Louisa
  2 996,00 kr Varje utgåva
 2. Luis i Folkdräkt
  Luis i Folkdräkt
  2 996,00 kr Varje utgåva
 3. Mitt Hjärta För Dig
  Mitt Hjärta För Dig
  2 499,00 kr Varje utgåva