Al Agnews ”Stam-tändare” ZIPPO®-samling

Två ikoner presenterar denna andlöst spännande samling för dig: ZIPPO och Al Agnew

• Autentiska ZIPPO®-tändare med dramatiska varg-målningar av Al Agnew

• Samlar-vitrin värd 1.000 kr till samma gynnsamma pris som en Zippo®-tändare

• Officiellt licensierad av ZIPPO®-Manufacturing Company

• Varje tändare levereras i en original ZIPPO®-presentförpackning

Produktpris: 499 kr för varje leverans

Tändarnas mått: 3,8 x 5,6 x 1,3 cm (B x H x D) Vitrinens originalstorlek: 33 x 24,8 x 6,5 cm (B x H x D)
499,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 69,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-ZIP04

 I en unik premiär förenar sig två erfarna företag inom samlarområdet: Bradford Exchange och ZIPPO® Manufacturing Company. Tillsammans har de skapat denna unika samling, med de andlöst spännande målningarna av konstnären Al Agnew. Varje vindsäker tändare är dekorerad med ytterligare en målning som visar vildmarkens mäktiga kung på ett dramatiskt sätt och med absolut högsta bildkvalitet. Stämpeln från detta välrenommerade företag, på undersidan av varje tändare, säkerställer den prickfria kvaliteten. Detta är din garanti för att du håller en äkta ZIPPO® i dina händer. Samlingen kan du effektfullt presentera i en samlar-vitrin till ett värde av 1.000 kr , dekorerad med en detaljrikt framställd tomahawk, till samma förmånliga pris som en Zippo®-tändare. Det perfekta sättet att visa upp din speciella samling! På grund av den mycket låga begränsningen till endast 8000 samlingar för hela världsmarknaden, rekommenderar vi dig att direkt förvissa dig om att bli ägare till denna samling!

 Seriösa samlare vill förvara sina samlingar optimalt och  kunna visa upp dem när som helst. Därför har vi utformat denna gedigna samlar-vitrin för Al Agnews ”Stam-tändare” ZIPPO®-samling som, passande till samlingen, är försedd med ett visningsfönster. Detta håller din samling dammfri och ZIPPO ser alltid ut som om den vore ny. Den matchande, detaljerat gjorda tomahawken, dekorerad med äkta fjädrar, kompletterar samlingen på ett underskönt vis så den blir en verklig höjdpunkt. En enkel upphängningsanordning gör att du kan beundra Al Agnews ”Stam-tändare” ZIPPO®-samling även på väggen.

Alla utgåvor levereras till dig med jämna mellanrum och samlandet kan avslutas när som helst.
Tändarna levereras ofyllda, tändarbensin ingår inte i leveransen.

Zippo är ett över hela världen skyddat varumärke.

 

 

 

 

© 2017 Agnew®. Al Agnew is a registered trademark of the Al Agnew Collection Trust

,"ZIPPO", , und  sind eingetragene Warenzeichen in den Vereinigten Staaten und in vielen anderen Ländern. Die genannten Warenzeichen werden in den Vereinigten Staaten unter Lizenz von ZippMark, Inc. genutzt. Alle Dekore auf Zippo Feuerzeugen sind durch das Copyright der Zippo Manufacturing Company geschützt. 
© 2017 Alle Rechte vorbehalten