Äventyrlig Frihet – Biker-hoodie

Biker-hoodie med örnmotiv  

  • Med ett omfångsrikt örnmotiv på ryggsidan
  • Patch med en chopper-siluett på bröstet
  • Både funktionell och bekväm att ha på sig
  • Lättskött bomullsblandning med borstat fleece-innerfoder

Huvjackan (av 60 % bomull och 40 % polyester) är behagligt mjuk och kan tvättas i maskin.

 

1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 30-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-30902-001

Känn asfalten under dig – unik biker-hoodie!

Det finns inget mer upplyftande än att sitta på motorcykeln, dundra fram över asfalten och känna hur den förbiströmmande vinden fßr klКderna att fladdra. Då känner man sig verkligen fri, som en fågel. Ta med dig denna känsla nästa gång vinden viskar ditt namn och bär en unik fritids-hoodie för alla äkta bikers.

 

Mycket bekväm att ha på sig – unikt örnmotiv

Den svarta huvjackan är tillverkad av en lättskött bomullsblandning med ett borstat fleece-innerfoder och ett kontrasterande grått, termiskt-stickat innerfoder i huvan. Ett dramatiskt spännande örnmotiv, som framträder mot bakgrund av en amerikansk motorvägsskylt, pryder en stor del av ryggsidan. På framsidan finns en lapp med en chopper-siluett. Ribbstickade resårer på ärmarna och höften resulterar i en bra finish. Med praktiska kängurufickor framtill.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Hoodien utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Klä dig i en sinnebild för biker-frihet och beställ din såväl bekväma som praktiska huvjacka ”Äventyrlig Frihet”,  och  gör det helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar