Älskade Kattungar

Praktisk 2-i-1 vändbar jacka som en perfekt accessoar för varje tillfälle

  • Kan bäras på två fashionabla sätt
  • Tillverkad av vattenbeständig nylonväv och behaglig fleece
  • Bedårande kattmotiv av Jürgen Scholz på bak- och framsidan
Finns i storlekarna S - XL
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 30-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-28901-001

Visste du vilket djur som är vårt mest populära husdjur? Stämmer, det är katterna som vi beundrar så mycket. Med sitt lekfulla och keliga väsen, vinner katten en plats i våra hjärtan. Allra sötast är utan tvekan små kattungar, vars tafatta klumpighet alltid får oss att småle.

Det är den ytterst uppskattade och internationellt berömda konstnären Jürgen Scholz, som gjort det till sin uppgift att – på ett otroligt charmigt sätt – avbilda våra sammetstassade älsklingar. The Bradford Exchange presenterar, för dig, hans unika kattkonst på en exceptionell, vändbar jacka som hedrar det älskade husdjuret och som du kan bära på två olika sätt.

Den trendiga 2-i-1 fritidsjackan med huva är tillverkad av vattentålig nylonväv och skönt mjuk fleece. Oavsett vilken sida av jackan du föredrar: En avbildning av fem lekfulla kattungar, av konstnären Jürgen Scholzs hand, dekorerar ryggsidan. Nedanför står orden ”Cats fill our hearts with love” (Katter fyller våra hjärtan med kärlek). På vänstra sidan av bröstet har dessutom ett näpet katt-par porträtterats. De små ribbstickningarna i ärmarna och runt höften formar en utmärkt avslutning. För allt du behöver ha snabbt till hands, är de praktiska fickorna på framsidan idealiska. Jackan utges exklusivt av Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Visa ditt passionerade intresse för katter och beställ ditt exemplar av ”Älskade Kattungar” redan idag!