AC/DC Zippo-cigarettändar-kollektion

Stilen hos det australiensiska rockbandet AC/DC har alltid kännetecknats av högspänning. Upplev den ultimativa hyllningen till denna rock-legend: med AC/DC Zippo-cigarettändar-kollektionen!

  • Kompromisslös rock-tribut och unik AC/DC Zippo-cigarettändar-kollektion
  • Officiellt licensierad och med livslång Zippo-garanti
  • Varje Zippo-cigarettändare är dekorerad med ett ikoniskt bandmotiv
  • Specialgjord, belyst samlarvitrin med skulpturlik AC/DC-logo till ett värde av PRICE
  • Strikt begränsad till endast 8 000 kollektioner för världsmarknaden

Cigarettändarens mått: 3,8 x 5,6 x 1,3 cm (B x H x D)
Vitrinens originalstorlek: 33 x 24,8 x 6,5 cm (B x H x D)

Cigarettändarna levereras ofyllda. Cigarettändar-bensin medföljer ej. Vitrin: Made in China

Varje utgåva i denna samling kommer att skickas med 30 dagars mellanrum och faktureras. Du kan när som helst säga upp ditt samlande, utan att ange någon orsak.

Produktpris: 699 kr för varje leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 69,00 kr

Produktnummer:
422-ZIP03

AC/DC Zippo-cigarettändar-kollektion

Din spännande Zippo®-samling börjar med utgåva 1 ”Highway to Hell”. Varje utgåva i denna kollektion i 10 delar skickas med 30 dagars mellanrum och faktureras. Snart erhåller du utgåva 2 ”Hells Bells” och med utgåva 3 får du en förnämligt belyst samlarvitrin till ett värde av PRICE, till samma förmånliga pris som en Zippo-cigarettändare. Den specialgjorda samlarvitrinen framhäver perfekt din AC/DC cigarettändar-kollektion, eftersom varje tändare konstfullt åtföljs av en fullständigt modellerad och upplyst AC/DC-logo. En hisnande fan-hyllning!

De fullt fungerande Zippo-cigarettändarna är tillverkade i USA och är därför gjorda för att hålla en livstid. Varje Zippo-tändare i din exklusiva kollektion är smyckad med ett ikoniskt bandmotiv. Naturligtvis hedras utförligt alla de legendariska AC/DC-låtarna som gjort succé på topplistorna.

Original Zippo-tillverkarstämpeln styrker att varje tändare i din kollektion är en äkta Zippo-cigarettändare – perfekt för alla som verkligen rockar loss. Vi förväntar oss avsevärd efterfrågan på denna exceptionella Zippo-kollektion. Upplagan är globalt strikt begränsad till endast 8 000 kollektioner för världsmarknaden. Tveka alltså inte, utan beställ redan idag för att vara på den säkra sidan!

©2017 AC/DC Catalog, Ltd. Under License to Epic Rights.

Zippo is a global brand protected worldwide.,"ZIPPO", , and are registered trademarks in the EU and the United States.
All Zippo lighter decorations are protected by copyright.
©Zippo Manufacturing Company 2017.