AC/DC 40-årsjubileums-utgåva

Armbandsur

  • Omvänt etsad med den officiella AC/DC-logotypen och namnen på medlemmarna i bandet
  • Strikt begränsad till 9 999 exemplar och individuellt numrerat på baksidan

  • Tre precisionskronografer med stopp-start-funktion

  • Exklusivt från The Bradford Exchange 

Visad större än verklig storlek. Infattningen mäter 4,65 cm i diameter (exklusive krona). Armband (inklusive spänne) är 21 cm långt.
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
526-EAS08.01

AC/DC släppte sitt Back in Black-album 1980 och det blev ett av de tio bästsäljande albumen genom tiderna. Från de elektrifierande riffen till de höga decibeltalen, kraftigt förstärkta och i hypersnabbt tempo, och sång med gränslöst driv, var detta LP:n som definierade heavy metal. Bandets åttonde studioalbum släpptes den 25 juli 1980 och var det första med sångaren Brian Johnson. Fira 40-årsjubileet för det bästsäljande albumet ”Back In Black” med en officiellt licensierad hyllning i begränsad upplaga, i form av ett kronografur.

Precisions-kvartsurverket omges av ett matt hölje med armband, båda av rostfritt stål; därtill kommer en svart urtavla accentuerad med bandlogotypen, de bästsäljande albumtitlarna och helvetesflammorna. Tre gyllene kronografurtavlor inkluderar åminnelsen av 40-årsjubileet och utgivningsdatumet, 25 juli 1980, för Back In Black. Precisionskronografurverket har minut- och sekund start-stop-funktioner samt en 24-timmarsurtavla, medan glittrande, guldpläterade accenter framhäver tim-markeringarna, siffrorna och urvisarna. Urets baksida i rostfritt stål är professionellt graverat med namnen på bandmedlemmarna som spelade in albumet, AC/DC-logotypen och ytterligare en hyllning till Back In Black-40-årsjubileum. Det är ändå inte allt – spännet på det justerbara klockarmbandet är graverat med en bugning för bandets grundande – Est. Sydney 1973.

Denna officiellt licensierade AC/DC-herrklocka är begränsad till bara 9 999 exemplar över hela världen och är individuellt numrerad på höljets baksida. Endast tillgänglig från The Bradford Exchange; ditt förvärv omfattas av vår berömda 120-dagars-återköps-garanti och åtföljs av en specialdesignad presentationsask och ett äkthetsintyg. Klockan går nu att beställa och detta erbjudande kommer sannolikt att väcka avsevärt intresse, inte bara från klocksamlare, varför snabb beställning rekommenderas. Missa inte chansen, genom att skicka in din order för sent! Du behöver inte betala något nu – fyll bara i och skicka tillbaka ditt prioriterade beställningskort idag!

Du kanske också gillar