AC/DC 40-årsjubileums-utgåva

Armbandsur

  • Omvänt etsad med den officiella AC/DC-logotypen och namnen på medlemmarna i bandet
  • Strikt begränsad till 9 999 exemplar och individuellt numrerat på baksidan

  • Tre precisionskronografer med stopp-start-funktion

  • Exklusivt från The Bradford Exchange 

Visad större än verklig storlek. Infattningen mäter 4,65 cm i diameter (exklusive krona). Armband (inklusive spänne) är 21 cm långt.
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
526-EAS08.01

AC/DC släppte sitt Back in Black-album 1980 och det blev ett av de tio bästsäljande albumen genom tiderna. Från de elektrifierande riffen till de höga decibeltalen, kraftigt förstärkta och i hypersnabbt tempo, och sång med gränslöst driv, var detta LP:n som definierade heavy metal. Bandets åttonde studioalbum släpptes den 25 juli 1980 och var det första med sångaren Brian Johnson.

Unikt hyllnings-armbandsur

Fira 40-årsjubileet för det bästsäljande albumet ”Back In Black” med en officiellt licensierad hyllning i begränsad upplaga, i form av ett kronografur. Precisions-kvartsurverket omges av ett matt hölje med armband, båda av rostfritt stål; därtill kommer en svart urtavla accentuerad med bandlogotypen och helvetesflammorna. Tre gyllene kronografurtavlor inkluderar åminnelsen av 40-årsjubileet och utgivningsdatumet, 25 juli 1980, för Back In Black. Precisionskronografurverket har minut- och sekund start-stop-funktioner samt en 24-timmarsurtavla, medan glittrande, guldpläterade accenter framhäver tim-markeringarna, siffrorna och urvisarna. Urets baksida i rostfritt stål är professionellt graverat med namnen på bandmedlemmarna som spelade in albumet, AC/DC-logotypen och ytterligare en hyllning till Back In Black-40-årsjubileum.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna officiellt licensierade AC/DC-herrklocka är begränsad till bara 9 999 exemplar över hela världen och är individuellt numrerad på höljets baksida. Endast tillgänglig från The Bradford Exchange; ditt förvärv omfattas av vår berömda 120-dagars-återköps-garanti och åtföljs av en specialdesignad presentationsask och ett äkthetsintyg. Missa inte chansen, genom att skicka in din order för sent!

Du kanske också gillar