‘67 Shelby GT-500 Collage-Edition – Modellbil

En handgjord modellbil av en '67 Shelby GT-500

  • Handgjord av konstharts
  • Autentisk in i minsta detalj
  • Handmålad i ikoniska 
  • Wimbledon-vita och blå ränder
  • Strikt begränsad för hela världen
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Storlek: 25,4 cm
898,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 449,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti
Produktnummer:
09-08585-001

En legendarisk bilbyggare och hans mästerverk

Den innovativa bilkonstruktören Carroll Shelby var kanske en av de mest visionära formgivarna av högprestandabilar i Amerika. Tilldelad ”Sports Illustrated Driver of the Year”, segrande förare i ”24 Timmar av LeMans” och konstruktör av Ford GT-40, som besegrade Ferrari, var Shelby inte bara ansvarig för Fords motorsportprojekt, utan också för häftiga versioner av Fords på den tiden mest framgångsrika massproduktion: Ford Mustang. Med sitt mästerverk, 1967 Shelby GT-500, kom han in i bilhistorieböckerna för alltid.

Spännande detaljer i skala 1:18

Denna unika modell i skala 1:18 låter alla ikoniska detaljer i 1967 Shelby GT-500 komma hem till dig. Från helljus-strålkastarna i frontgrillen till de horisontella bakljusen, de aerodynamiska linjerna, luftinsläppen samt ”profilerade” däck och fälgar – allt är exakt handgjort av konstharts. Detta Shelby-Mustang-samlarobjekt är handmålat med de ikoniska Wimbledon-vita och blå ränderna i en spännande showroom-finish. Ett kollage av grafik och skisser av originalfordonet samt officiella Shelby-, Cobra- och GT-500-logotyper avrundar framtoningen perfekt!

Exklusivt från The Bradford Exchange

Modellen utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan av modellen ”´67 Shelby GT-500” är strikt begränsad för hela världsmarknaden, till endast 95 dagars produktion. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti den höga kvaliteten och autenticiteten hos denna exklusiva samlarmodell. Förvissa dig om att bli ägare till modellen för alla riktiga racing- och bilentusiaster och beställ ”´67 Shelby GT-500”-Collage-Edition, helst redan idag, för säkerhets skull!!

Du kanske också gillar